Canet promociona en Fitur les rutes temàtiques

La presència de Canet lo Roig en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) ha estat marcada enguany per la promoció de les rutes temàtiques, un dels recursos que atrauen més visitants a la localitat. En aquest sentit, l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha assenyalat que la intenció del consistori és seguir treballant en la consolidació i difusió de les rutes, en col·laboració amb Itinerantur, “l’experiència ens ha demostrat que són una eina turística de primer ordre per a donar a conèixer la nostra població i la seua riquesa cultural, patrimonial i gastronòmica, per açò, basant-nos en els resultats, hem dissenyat un nou calendari i tipus de rutes amb una oferta i contingut més transversal, que combine la pràctica del senderisme i altres esports a l’aire lliure i la difusió de la nostra cultura, gastronomia, patrimoni i història, amb manifestacions artístiques com a representacions teatrals o concerts”, va indicar.
Pallarés, que ha assegurat que les oliveres mil·lenàries seguiran tenint un paper protagonista, “perquè és el símbol que ens identifica i així ho hem pogut constatar en FITUR, per l’interès que desperten en el públic”, ha avançat que el consistori està preparant la documentació i informes “perquè Canet lo Roig puga optar a la catalogació de municipi turístic, amb vista a aconseguir una major presència en el sector i afermar la relació amb operadors i agents especialitzats”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha confirmat que els contactes realitzats el passat any amb turoperadors nacionals i internacionals, “han tingut una òptima repercussió a l’hora de divulgar l’enorme potencial turístic de Canet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies