Canet lo Roig acomiadarà l’any amb un sopar popular i disc mòbil

Música de totes les èpoques i sopar de pa i porta és la proposta de l’Ajuntament de Canet lo Roig per a acomiadar l’any 2017 i celebrar l’arribada del nou any.

La festa de finalització d’any es durà a terme en el local polivalent de la localitat, que obrirà les seues portes a partir de les 21.30 hores per a allotjar la celebració que està previst que s’allargue fins a ben entrada la matinada. “És una bona ocasió per a reunir-nos i compartir sopar i diversió, a més es retransmetran les dotze campanades i podrem menjar els raïms en la millor companyia i brindar per un 2018 replet de bons moments”, ha assenyalat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, que ha aprofitat per a animar als veïns a assistir a l’esdeveniment i ha fet extensiva la invitació a la gent de la comarca, “seran benvinguts i gaudiran de l’hospitalitat de la gent de Canet”.
A més de portar el sopar, està permesa l’entrada en el recinte de beguda. La festa estarà amenitzada per una disc mòbil que donarà començament després de les campanades. LightSound Factory serà l’encarregada de donar color i música a la vetlada amb un extens repertori de tots els estils i èpoques.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies