BASES PER LA CONTRACTACIO DE DOS PERSONES I CONSTITUCIÓ D´UNA BORSA DE TREBALL DINS DEL PROJECTE EXPERIMENTAL D´IMPULS A LA PROMOCIÓ TURÍSTICA COM A FERRAMENTA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA, SOL.LICITAT PEL PACTE PER L´OCUPACIÓ CASTELLÓ NORD.

Es contractarà  un tècnic en turisme i una persona de suport(comunity manager)
La documentació exigida segons les bases es presentarà a l´Ajuntament de Traiguera fins el dia 18 de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies