El CRA Araboga de Canet lo Roig estrena parc infantil

Els xiquets i xiquetes del Col·legi Rural Agrupat (CRA) Araboga de Canet lo Roig tenen un motiu més per a acudir contents al centre escolar. Des d’aquesta setmana, disposen d’un parc infantil en les instal·lacions. Així, a més de rebre una formació acadèmica basada en un model pedagògic i educatiu de nivell, impartit per mestres compromesos amb l’adquisició de coneixements i el creixement en valors de l’alumnat; els escolars també podran potenciar les seues aptituds a través del joc i les activitats lúdiques.

El conjunt està integrat per diferents elements (balancí, tobogan i gronxadors) i s’ha situat en un dels laterals del pati.

Els xiquets i xiquetes ja gaudeixen de la nova infraestructura finançada per l’aulari de Canet, AMPA del CRA Araboga i l’Ajuntament de la localitat. “El nostre objectiu és el de millorar el dia a dia dels alumnes, i qualsevol esforç encaminat a aquest fi és positiu i necessari”, ha assenyalat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies