Renovació dels parcs infantils de la Bassa i la Central

La reforma de les infraestructures ha sigut finançada a través del Pla Castelló 135, afavorit per la Diputació Provincial

Els xiquets i xiquetes de Canet lo Roig compten des d’aquesta setmana amb dos renovats espais lúdics per als seus jocs i esplai. Dues zones verdes municipals de la localitat, en què s’allotgen parcs infantils, han sigut adequades gràcies al Pla Castelló 135 promogut per la diputació provincial. Les actuacions s’han dut a terme en la zona de l’Antiga Bassa i en la Central, als voltants de l’aparcament.

“Ha sigut una reforma pràcticament integral, amb la finalitat de que les instal·lacions complisquen amb la normativa de seguretat vigent per a aquest tipus d’infraestructures”, ha explicat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.

El treball ha consistit en la reparació i pintura dels elements que integren el parc i la substitució dels més danyats, la col·locació de nou mobiliari urbà (bancs i papereres) i la integració d’un sòl de gespa artificial, “amb aquest tipus de sòl s’abarateixen costos perquè no precisa manteniment”, va apuntar Pallarés.

La inversió total en els dos espais ascendeix a 10.760,16 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies