Suport a les dones emprenedores a Canet lo Roig

Canet lo Roig és el municipi triat per la Diputació Provincial per impartir un taller formatiu encaminat a reforçar l’aprenentatge orientat a dones en situació de desocupació i a aquelles interessades a conèixer noves possibilitats emprenedores.
Sota el títol de ‘Creació d’empreses socials, economia del ben comú’, es valoraran les particularitats i potencials de cada dona que participi en el taller amb la finalitat de proporcionar una formació personalitzada i adequada a les seves circumstàncies personals, formatives i socials. Des d’un marc multidisciplinari s’impartirà una formació que constarà de continguts sobre fiscalitat, ecologia, màrqueting, marc jurídic i disseny del projecte.
El curs, que tindrà una durada de 8 hores, s’impartirà els dies 27 i 29 de novembre en horari matinal, de 09:30 a 13:30 hores.
Les places són limitades (10 a 25 participants) i les interessades poden inscriure’s en les oficines de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies