La gala de Proclamació de les Reines i Dames inaugura les Festes Majors de Canet lo Roig

Els focs artificials sobre el cel d’estels de Canet lo Roig i els notes musicals de l’Agrupació Musical Santa Cecilia, servien anit d’anunci de la gala de proclamació de les Reines i Dames de les Festes Majors.
La carpa va ser l’escenari de l’esdeveniment i, allí, davant un nombrós públic, la jove Matilde Viola i la xiqueta María Pallarés, van rebre, de mans de les seues antecessores, la corona i la banda que els confereix el càrrec de màximes autoritats festeres.
Després de ser aclamades, les flamants reines van imposar les bandes a les dames que conformen les seues respectives corts d’honor. Elles són: Judit Puig, Irene Noguera, Marta Griñó, Neus Martín, Paula Ferreres, Sara Bengochea, Aitana Crespo, Angelina Vives, Martina Pazos i Marina Picart.
Seguidament va prendre la paraula la mantenidora de les Festes, Mª Carmen Salvador Jovani, que, si ben la seua residència habitual està a Alemanya, va confessar davant els presents l’enorme amor que sent per Canet lo Roig, el seu poble natal, i la seua gent.
L’alcaldessa, Mª Ángeles Pallarés Xifre, va tancar el torn de parlaments convidant a veïns i visitants a gaudir dels festejos al màxim.
La vetlada va continuar amb ball amenitzat per l’orquestra Oceanic i una disc mòbil fins a altes hores de la matinada.

En aquest enllaç podeu veure la nit de gala:

https://vimeo.com/229381525?ref=em-share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies