Iniciativa del Cos Europeu de Solidaritat.

L’objectiu és crear oportunitats perquè els jóvens treballen com a voluntaris o col·laboren en projectes (en els seus propis països o en l’estranger) que beneficien a comunitats i ciutadans de tota Europa.
 
La iniciativa va dirigida a jóvens d’entre 18 i 30 anys. Els projectes del Cos d’Europeu de Solidaritat tindran una duració compresa entre dos mesos i un any. Generalment es desenrotllaran dins dels Estats membres de la Unió Europea.
 
Es pot trobar tota la informació en el seu Portal web: https://europa.eu/youth/soliDarity_es
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies