Les setmanes culturals de Canet lo Roig serveixen d’avantsala a les Festes Patronals

Dues setmanes culturals marquen enguany a Canet lo Roig el compte arrere per a les Festes Patronals. La primera d’elles va arrancar dissabte passat, dia 22, amb l’extraordinari concert de la Banda de Música i es desenvoluparà fins al pròxim 30 de juliol amb unes jornades repletes d’activitats lúdiques, socials, didàctiques, culturals i esportives, que garanteixen el gaudi del temps d’oci.


Parcs infantils, festivals, tallers i jocs diversos conformen la programació pensada per als menuts de la casa, però també s’ha dedicat un espai a les activitats intergeneracionals que afavoriran la comunicació i intercanvi d’experiències, alhora que fomenten l’aprenentatge i recuperen tradicions d’antany.


També s’han programat activitats a la llum de la lluna, com la divertida gimcana nocturna per a adults que es va realitzar ahir dijous a la nit, o la ruta de les oliveres mil·lenàries sota un mantell d’estels, que es durà a terme el dia 30 de juliol.
Exposicions, presentacions de llibres, conferències i una Masterclass de zumba, entre uns altres, completen l’agenda setmanal.
Enllaçant amb l’intens programa, arribarà la versió més refrescant de la setmana cultural, la “piscinera”. Així, la base d’operacions de la segona setmana serà la piscina municipal i allí, la nit del dia 30, es presentarà l’espectacle Monòlegs Rural Comedy.
No faltarà el cinema a la fresca, amb dues sessions, els dies 2 i 3 d’agost, i tancarà la programació una disc mòbil en la mitjanit del divendres 4 d’agost.
Paral·lelament, durant la setmana se celebraran campionats de tennis de taula, natació i guinyot. L’únic requisit per a participar és apuntar-se prèviament en les piscines i s’informarà de les dates exactes i horaris dels tornejos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies