Nit en blanc a Canet lo Roig

La Penya Madridista va celebrar els títols de Lliga i Champions obtinguts pel Real Madrid

Els socis i simpatitzants de la Penya Madridista de Canet lo Roig tenien molt que celebrar i van decidir fer-ho aquest cap de setmana. Així, abans que els pupils de Zinedine Zidane posaren fi a les seues vacances i començaren la pretemporada, els seus fidels seguidors van ser convocats en la nit del dissabte en el Restaurant Meseguer per a donar bon compte d’un sopar de germanor, que va servir per a festejar els trofeus aconseguits pel Reial Madrid en la Lliga i la Champions.
Com no podia ser d’una altra manera, la merenga no va faltar en la vetlada i va endolcir als assistents en forma de deliciós pastís temàtic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies