Els xiquets i xiquetes de Canet lo Roig celebren Sant Fermín

Com manen els cànons festers, la xicalla de Canet lo Roig ha celebrat aquest matí els seus particulars ‘Sanfermines’. Amb una carrera tan trepidant, vistosa i emocionant com la pamplonica, els xiquets i xiquetes han burlat les envestides dels bous de carretó i l’acte s’ha desenvolupat amb molta diversió. Els xicotets corredors també han sol·licitat les oportunes benediccions i protecció al sant més torero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies