Canet lo Roig ha acollit aquest cap de setmana la XX Trobada de Mestresses de Casa

 

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, amb les presidentes d’associacions dels diferents pobles que van assistir a la jornada de germanor.

Més de 300 dones s’han reunit aquest cap de setmana a Canet lo Roig convocades per l’Associació local de Mestresses de Casa Santa Isabec que, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació, va organitzar una trobada comarcal en aquesta localitat del Baix Maestrat, famosa per les seues oliveres mil·lenàries. Precisament aquest emblema de la població ha servit per a inspirar els cartells, acreditacions, suports i tot el material promocional de l’esdeveniment, “amb açò s’ha volgut simbolitzar la germanor i col·laboració existent entre els municipis, doncs la meitat de les targetes que serveixen d’acreditació completen a l’altra meitat, formant un dibuix únic”, va explicar l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.
En la trobada es va cuidar al màxim fins al més mínim detall, “s’ha preparat amb molt afecte i hem comptat amb ajuda”, va assenyalar Fina Pla, presidenta de l’associació local, “la finalitat és passar un dia agradable totes juntes”. I així va ser.
La jornada de germanor va arrancar amb una missa i va continuar amb un recorregut lúdic i cultural pel municipi que va incloure la visita a a l’exposició dels treballs de les mestresses de casa, a la mostra fotogràfica sobre oliveres mil·lenàries que s’allotja en l’antiga presó i a l’original museu de la cervesa que Josep Callariza ha habilitat en el seu domicili particular i que compta amb més de 4.000 botelles de tot el món.
La vintena edició de la trobada de Mestresses de casa de la comarca va culminar amb un menjar en el local polivalent. L’alcaldessa va destacar el “paper fonamental que juguen les mestresses de casa en la dinamització de les activitats destinades a les dones”, alhora que va recalcar el tarannà col·laboratiu de l’associació, “sempre estan disposades a participar en tots els actes que s’organitzen durant tot l’any”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies