L’Ajuntament de Canet lo Roig i el teixit associatiu dinamitzen el calendari del segon trimestre de l’any

El calendari d’actes del teixit associatiu de Canet lo Roig té pràcticament copats tots els caps de setmana dels mesos de maig i juny. Diferents entitats locals s’han bolcat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a dissenyar una programació completa, transversal i oberta a la participació de veïns i visitants.
Així, i com a avantsala al calendari cultural, social i esportiu de la temporada estival, una de les entitats més veteranes, l’Associació de Jubilats i Pensionistes, ha celebrat avui la seua assemblea anual en l’ermita de Santa Isabel. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, que ha destacat “la capacitat de treball i la bona gestió” de la junta directiva.
Demà diumenge, serà l’Associació Cultural Lo Suabe la protagonista de la jornada. L’entitat ha organitzat una excursió pel terme municipal en la qual es visitaran les fonts de la localitat. El punt de partida serà el Parc de la Bassa, a les 8.45 hores, i el recorregut culminarà en l’Ermita, amb un menjar popular a les 14 hores.
Les pròximes cites seran les Festes en l’Ermita Santa Isabel, el proper cap de setmana del 2 i 3 de juny; la Fira de l’Oli, els dies 10 i 11 de juny i la XX Trobada de Mestresses de Casa del Baix Maestrat, programada per al 17 de juny.

La alcaldesa en compañía de la Junta Directiva de la Asociación de Jubilados y Pensionistas.

La alcaldesa en compañía de la Junta Directiva de la Asociación de Jubilados y Pensionistas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies