Nova oportunitat de conèixer el senderisme interpretatiu en una fam trip per Canet

L’Ajuntament de Canet lo Roig col·labora una vegada més amb l’empresa Itinerantur en l’organització d’activitats que promouen el turisme responsable. En aquesta ocasió, juntament amb ANETA (Associació Nacional d’Empreses de Turisme Actiu), han dissenyat un nou viatge de familiarització per a prescriptors d’una destinació turística dedicada a donar a conèixer el Senderisme Interpretatiu. L’esdeveniment es desenvoluparà del 25 al 28 de maig, si bé, l’inici de l’aventura serà a Canet lo Roig, on tindrà lloc la primera jornada de la Fam-Trip.
Així, el dijous 25, a les 15.30 està prevista l’arribada dels representants de les agències especialitzades a l’aeroport de Reus, des d’on es traslladaran a Canet lo Roig. Una vegada en la localitat, a les 17.30 hores, s’ha programat una ruta en bicicletes BTT de EcoKm per les Oliveres Mil·lenàries. En el recorregut s’inclourà un tast d’oli mil·lenari Cannetum i la visita al celler l’Estanquer, amb degustació de vins i dolços típics.
De moment ja han confirmat la seua assistència membres de les agències belgues Selfdrive Holidays & Citybreaks i Selectair Roelant Reizen, amb seu, respectivament, a Gante i Alost.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha destacat la importància de dur a terme activitats d’aquest tipus “són una eina excel·lent per a col·locar la nostra destinació en el mapa turístic internacional; mostrant les nostres potencialitats als operadors estrangers, amb les nostres imponents oliveres mil·lenàries com a aparador i carta de presentació, obrim noves vies per a atraure al visitant europeu”, va indicar.
L’activitat explica també amb la col·laboració de Turespaña, les OET de París i Brussel·les, l’Agència Valenciana de Turisme i al Patronat Provincial de Turisme de Castelló.

Itinerantur-Olivos Pascua 17-14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies