Finalitzen les obres del carrer Baix de Rives de Canet lo Roig

calle_nueva1
El vial ha sigut totalment urbanitzat a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis
El carrer Baix de Rives de Canet lo Roig ofereix un nou aspecte que ha canviat totalment la fisonomia de la zona nord-est de la localitat. El vial afectat era un camí de terra i s’ha transformat en un ample i renovat carrer urbanitzat. L’actuació, adjudicada a l’empresa Lluch Monterde SA, s’ha realitzat en el marc dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (POYS), promoguts per la Diputació de Castelló, a través del conveni de col·laboració entre les administracions provincial i local.
Aspecto del vial antes de las obras.

Aspecto del vial antes de las obras.

La alcaldesa, en la nueva calle.

La alcaldesa, en la nueva calle.

Les obres, que s’han desenvolupat en dues fases, han consistit en la pavimentació íntegra del vial i la instal·lació del sistema de subministrament d’aigua potable.
El pressupost global de l’actuació supera els 100.000 euros, dels quals la Diputació ha assumit el 60% i, el 40% restant ha sigut aportat mitjançant contribucions especials. En una primera fase es va escometre el gruix dels treballs per un import de 60.000 euros, i, en la segona, finalitzada recentment, la inversió ha sigut de 42.129,27 euros (iva inclòs).
El nou carrer té dos amples de calçada, que oscil·la entre els 8 metres i els 10 metres del tram més ample.
L’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha destacat la importància de les obres que han suposat que la població “tinga un carrer ample, que redunda en una millora del trànsit i seguretat vial”, alhora que agraïa la implicació de l’administració provincial en el projecte, “el suport  de la Diputació és clau perquè els municipis puguem portar avant actuacions que milloren els serveis i la qualitat de vida dels ciutadans”, va concloure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies