Nova i original ruta a Canet lo Roig amb les oliveres mil·lenàries com a protagonistes

La proposta és observar els monuments vius més vells d’Europa des de les altures

 cartel ruta olivos sierra

 

Amb el lema ‘Descobreix alguns dels arbres més vells d’Europa des de les altures‘, Itinerantur i l’Ajuntament de Canet, presenten una original ruta guiada que ofereix una òptica diferent de les oliveres mil·lenàries i altres recursos turístics d’interès. L’activitat, programada el pròxim dia 14 de maig, consisteix a ascendir a la serra de Sant Pere i, des d’allí, albirar bona part de la comarca històrica del Maestrat i la seua biodiversitat.

El recorregut, amb una distància de 14,5 quilòmetres, que està previst que es complete en unes 6 hores, portarà als participants fins a la Font de la Roca i, creuant el seu barranc, ascendiran cap al cim de Solà i recorreran la serra. Abans de descendir cap al riu Sèrvol, reposaran forces amb una degustació de vins i dolços típics. La ruta continuarà per Vilagròs, amb parada en les oliveres monumentals i la font romana i, durant el trajecte, descobriran els secrets naturals i històrics que guarda aquest pintoresc racó del Maestrat.

L’activitat és gratuïta i amb places limitades. Més informació i inscripcions en el correu electrònic [email protected] i en el telèfon  636 011 281

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies