Els canetans celebren Sant Miquel en el Santuari de la Font de la Salut

La tradicional romeria al Reial Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut de Traiguera i un suculent menjar popular han centrat avui els actes en honor de Sant Miquel que aquest cap de setmana celebra el municipi de Canet lo Roig.
L’emblemàtic conjunt arquitectònic ha sigut l’escenari de la programació religiosa, musical, lúdica i gastronòmica. Després de la missa, les autoritats de la comarca convidades per l’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, han gaudit de l’actuació de la banda de música Santa Cecilia.
Més tard, la batuta en la qüestió culinària l’ha pres Bienve Miralles. El veterà xef, seguint un acurat procés d’elaboració, ha preparat un guisat de vedella i patates que ha sigut molt aplaudit pels prop de 500 comensals que han donat bon compte del saborós menú.
l’alcaldessa ha felicitat al cuiner i al seu ajudant pel seu bon fer, alhora que ha animat a veïns i visitants a seguir gaudint de les festes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies