FESTES DE SANT MIQUEL DE MAIG

Tot a punt a Canet lo Roig per a la primera cita de les festes en honor de Sant Miquel

Tot està preparat a Canet lo Roig perquè aquest cap de setmana es duga a terme la primera cita de l’any de les festes dedicades a Sant Miquel. Els actes programats arrancaran en la mitjanit del divendres dia 5 amb l’espectacle taurí que oferira la ramaderia d’Eliseo Adell. Ja de matinada, a la 1 AM, la música, el ritme i la diversió coparan el pavelló de festes en la Discomòbil UJC, amb entrada gratuïta.

El dia gran de les Festes serà el dissabte 6 de maig, jornada en la qual tindrà lloc el tradicional romeria al santuari de la Font de la Salut de Traiguera. Allí, al migdia, se celebrarà una solemne missa que comptarà amb l’assistència d’autoritats cíviques i les Reines de les Festes acompanyades de les Dames de les seues respectives Corts d’Honor.

L’actuació de l’Agrupació Musical ‘Santa Cecília’ de Canet lo Roig serà l’entrant de luxe del menjar popular.

El repartiment dels típics pastissets i el ball amenitzat pel Duo Danse, posaran la guinda als actes emmarcats en l’ermita.

Recordar que l’Ajuntament posarà a la disposició de la gent autobusos que completaran el trajecte d’anada i tornada fins al santuari. Així, l’horari per a desplaçar-se des de Canet fins a l’ermita serà a les 10.30h i 11.00h, i el retorn a la població s’ha programat a les 18.30h. i 19.00h.

La festa continuarà en el municipi amb un nou espectacle taurí, a les 21 hores, a càrrec de la ramaderia d’Iván Messeguer, de Cervera.

Ja a la nit, en el pavelló de festes, l’actuació estel·lar de l’Orquestra Neo i, a continuació, la discomòbil UJC, serviran per a tancar la programació de gala del dissabte.

Un esmorzar popular, organitzat pel PP local, i la posterior prova i vaques de carrer seran els actes -en la matinal del diumenge, dia 7 de maig-, que acomiadaran les festes en honor de Sant Miquel fins al pròxim mes de setembre.

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha aprofitat per a “animar a tots els veïns a participar activament en els festejos i convidar a tota la comarca a que s’acoste aquest cap de setmana a Canet i gaudir de l’hospitalitat del nostre poble en aquests dies tan assenyalats”.

Todo listo en Canet Lo Roig para la primera cita de las fiestas en honor de San Miguel

Todo está preparado en Canet Lo Roig para que este fin de semana se lleve a cabo la primera cita del año de las fiestas dedicadas a San Miguel. Los actos programados arrancarán en la medianoche del viernes día 5 con el espectáculo taurino que ofrecerán las reses de la ganadería de Eliseo Adell. Ya de madrugada, a la 1 AM, la música, el ritmo y la diversión coparán el pabellón de fiestas en la Discomóvil UJC, con entrada gratuita.

El día grande de las Fiestas será el sábado 6 de mayo, jornada en la que tendrá lugar la tradicional romería al santuario de la Font de la Salut de Traiguera. Allí, a mediodía, se celebrará una solemne misa que contará con la asistencia de autoridades cívicas y las Reinas de las Fiestas acompañadas de las Damas de sus respectivas Cortes de Honor.

La actuación de la Agrupación Musical ‘Santa Cecília’ de Canet Lo Roig será el entrante de lujo de la comida popular.

El reparto de los típicos ‘pastissets’ y el baile amenizado por el Dúo Dance, pondrán la guinda a los actos enmarcados en la ermita.

Recordar que la Ayuntamiento fletará autobuses que completarán el trayecto de ida y vuelta hasta el santuario. Así, el horario para desplazarse desde Canet hasta la ermita será a las 10.30h y 11.00h, y el regreso a la población se ha programado a las 18.30h. y 19.00h.

La fiesta continuará en el municipio con un nuevo espectáculo taurino, a las 21 horas, a cargo de la ganadería de Iván Messeguer, de Cervera.

Ya por la noche, en el pabellón de fiestas, la actuación estelar de la Orquesta Neo y, a continuación, la discomóvil UJC, servirán para cerrar la programación de gala del sábado.

Un almuerzo popular, organizado por el PP local, y la posterior prueba y encierro de vaquillas serán los actos -en la matinal del domingo, día 7 de mayo-, que despedirán las fiestas en honor de San Miguel hasta el próximo mes de septiembre.

La alcaldesa, María Ángeles Pallarés, ha aprovechado para “animar a todos los vecinos a participar activamente en los festejos e invitar a toda la comarca a que se acerque este fin de semana a Canet a disfrutar de la hospitalidad de nuestro pueblo en estos días tan señalados”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies