L’olivera més mediàtica de Canet torna a les pantalles

9 01 Canet

 

Resultat de la sinergia de l’Ajuntament de Canet i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, els monuments vius més emblemàtics de la localitat tornen a col·locar-se en primera línia com a potent recurs de promoció turística. En aquesta ocasió serà a través del programa televisiu ‘Agroesfera’, de la 2 de TVE, i, de nou, amb la intervenció de l’alcaldessa, Ángeles Pallarés, l’Olivera de les Quatre Potes tornarà a les pantalles.

9 03

No és la primera vegada que aquest espai de televisió sobre el sector primari i el turisme rural atorga un especial protagonisme a l’olivera mil·lenària amb més fama; el passat mes de gener ja li va dedicar un reportatge amb motiu de la consecució del premi a la Millor Olivera Monumental d’Espanya 2016 en la X Edició dels Premis AEMO (Associació Espanyola de Municipis de l’Olivera). En aquest enllaç es pot veure el documental que es va gravar en aqueixa ocasió

http://www.rtve.es/alacarta/videos/agrosfera/agrosfera-366/3858250/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies