L’Ajuntament de Canet ofereix els seus serveis als afectats per la revisió del cadastre

L’última regularització de la Direcció general del Cadastre ha detectat més de 300 incidències en el municipi

catastro

L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, ha informat que en les últimes setmanes s’està duent a terme en la localitat la revisió del cadastre, “una empresa privada, aliena a l’Ajuntament, s’encarrega des de Madrid de l’actualització dels valors cadastrals seguint les directrius del Ministeri i els ciutadans ja estan començant a rebre les notificacions relatives a les modificacions cadastrals de les seues respectives propietats immobiliàries”.
Sobre la base de les dades de la Direcció general del Cadastre, en Canet s’han detectat més de 300 incidències entre obres noves, ampliacions, canvis d’ús, rehabilitacions, reformes i piscines. “Des de 1985 no s’havia dut a terme una revisió a fons i d’ací els canvis en el valor cadastral, si bé s’ha d’aclarir que el coeficient no ha pujat en sòl rústic ni urbà”.
En aquest sentit, Pallares ha anunciat que el consistori posa els serveis tècnics municipals a la disposició dels veïns afectats per aquesta regularització, “encara que es tracta d’una revisió aliena a l’Ajuntament, els ciutadans poden presentar-se en les dependències municipals i, resoldrem els seus dubtes i orientarem sobre les gestions pertinents».
Així mateix, l’alcaldessa ha avançat que, en aquells casos que ho precisen, “actuarem com a intermediaris per a presentar possibles al·legacions sobre el procés de regularització cadastral”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies