‘Fam trip’ per Canet lo Roig per a donar a conèixer la seua oferta turística a informadors i operadors especialitzats

ruta

 

 

Diversos representants de diferents agències i empreses vinculades amb el sector turístic es van donar cita dijous passat, dia 27 d’abril, en una “fam trip” organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Canet lo Roig i Itinerantur.
L’activitat consisteix en un recorregut de familiarització tant dels llocs més emblemàtics de la localitat, com del concepte negoci i oferta turística a través dels recursos i potencial del municipi en aquest sector.
Així, la jornada va discórrer entre oliveres mil·lenàries, paisatges de pel·lícula, tast de productes autòctons i rutes per la història ibera i romana de la població. “L’objectiu és que aquests professionals prenguen contacte directe amb totes les possibilitats que podem oferir a nivell turístic i divulguen la informació en les seues agències i publicacions”, va explicar l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés.
Les empreses que van prendre part en la fam trip van ser: Tarannà Viajes con Sentido – agència de viatges de turisme responsable-; Nattule – agència de viatges d’ecoturisme i aventura-; Travindy -agència de comunicació de turisme responsable-; WildLife Spain – agència de viatges de natura-; Rutas Pangea – agència de viatges en bicicleta-; Tupiq – agència de viatges de natura, esport, patrimoni i gastronomia- i Oxígeno – mitjà de comunicació: revista d’esport i natura.

cata olivo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies