Canet lo Roig rebrà 90.000 euros del pla Castelló 135 de la Diputació

L’Ajuntament rebrà una aportació pròxima als 90.000 euros en el marc del pla Castelló 135 afavorit per la Diputació.
L’administració provincial ha donat llum verda al pla d’inversió municipalista que suposarà per a Canet Lo Roig una important injecció a les arques municipals. La suma es distribuirà de la següent forma: 27.000 euros, seran per a despesa corrent que es destinarà, principalment, al finançament de serveis; 34.089 euros, s’invertiran en les obres de construcció de voreres del camí Vinaròs; altres 18.150 euros, es dedicaran a finançar l’adequació i millora de diferents camins rurals del terme municipal i, la resta, 10.760 euros, serà l’import que es destinarà al condicionament de zones verdes.
L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha destacat la importància d’aquestes aportacions «per a pagar actuacions i projectes del municipi” i ha assegurat que la intenció del consistori és destinar íntegrament la suma de la contribució “a millorar el municipi i optimitzar els serveis que s’ofereixen a la ciutadania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies