Canet lo Roig consolida i posiciona les rutes guiades com a atractiu turístic

L’assistència a les excursions, organitzades per ITINERANTUR amb el suport del l’Ajuntament, va en auge.

Itinerantur-Olivos Pascua 17-13

L’Ajuntament de Canet lo Roig ha apostat per les rutes guiades com a eina amb garantia d’èxit per a atraure visites i donar a conèixer el patrimoni de la localitat. Així, i a través de ITINERANTUR (Premi al Turisme Responsable 2016 de la Genaralitat Valenciana), cada mes es programen diferents excursions amb les oliveres mil·lenàries com a fil conductor de l’activitat.
Des de recorreguts amb bicicleta i a peu, fins a excursions nocturnes, cada cita és una interessant proposta per a descobrir racons del terme municipal i de la seua història.
El poder de convocatòria d’aquestes rutes programades ha quedat reflectit en els últims mesos, on s’ha constatat que l’assistència i participació en l’activitat van en auge.
L’última ruta es va dur a terme el passat 15 d’abril, i els participants van poder contemplar els monuments arboris més antics i conèixer aspectes essencials de la cultura i el paisatge autòctons.
L’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta que ha obtingut la iniciativa i ha avançat la data de la pròxima cita, alhora que anima a veïns i visitants a prendre part en l’activitat, “el 14 de maig tindrem la possibilitat de veure les oliveres mil·lenàries des d’una perspectiva diferent, des de les altures, ascendint a la serra de Sant Pere”.
Pallarés, que va confirmar que durant la temporada estival les rutes guiades tindran continuïtat “amb noves posades d’escena i sorprenents propostes al voltant de les oliveres mil·lenàries”, va destacar que les excursions “són gratuïtes i per a tots els públics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies