Canet Lo Roig compta amb una estació meteorològica que ofereix dades en temps real

clima

L’Ajuntament s’ha adherit a la ‘MeteoXarxa’ de AVAMET

Conèixer el temps que fa a Canet Lo Roig sense moure’s de casa i des de qualsevol part del món ja és possible gràcies a l’acord al que han arribat el consistori i AVAMET (Assosiciació Valenciana de Meteorologia). Així, ahir es va procedir a la instal·lació d’una estació meteorològica en l’entorn de l’Església-fortalesa de San Miguel Arcàngel, en la part alta del municipi. En concret, es tracta d’una Davis Vantage Vue que servirà per a poder estudiar com es comporten els factors meteorològics en aquesta localització a partir d’ara i l’evolució dels fenòmens atmosfèrics.
Mitjançant aquest nou servei s’oferiran, entre altres dades, la temperatura, percentatge d’humitat, velocitat i adreça del vent o precipitacions en temps real. La informació es pot consultar des de qualsevol terminal en l’adreça web http://www.avamet.org/mxo_i.php?id=c03m036e01
A més, AVAMET també disposa del seu propi widget meteorològic per a Android, que ofereix les dades de totes les estacions actives en la Meteo Xarxa Online, entre les quals es troba la de Canet lo Roig. El widget inclou la possibilitat de configurar el període d’actualització, la transparència i l’idioma del nom de la població.

Los datos se pueden consultar desde cualquier terminal.

Los datos se pueden consultar desde cualquier terminal.

TIEMPO2

La aplicación ofrece una amplia información que incluye estadísticas, imágenes y gráficos.

Informació i descàrrega de Avamet widget : https://play.google.com/store/apps/details?id=avamet.es.avametwidget

Informació i descàrrega de Avamet (app): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avamet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies