Ajudes del Plan Renhata 2017 de millora de les condicions de l’interior de l’habitatge.

La Generalitat Valenciana ha convocat les ajudes del Plan Renhata 2017 de millora de les condicions de l’interior de l’habitatge. Són ajudes destinades a la reforma de cuines, banys i reformes de l’habitatge per adaptar-la a les persones amb diversitat funcional.
La subvenció és del 35% fins a un màxim de 4.200 €.
Termini de presentació de sol·licituds: fins al 15 de maig

Més informació en el següent enllaç:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies