Sol.licitud de subvencions de Diputació per part de les Associacions municipals

L’Ajuntament de Canet informa que a partir d’enguany les Associacions de la població que demanen subvencions a la Diputació de Castelló, les hauran de tramitar telemàticament, per tant hauran de demanar a la ACCV un certificat digital (Sello Electrónico de Entidad). Aquest tràmit es pot fer per internet. Per a poder obtenir aquest certificat s’ha d’aportar un certificat de l’existència de l’Associació expedit pel Registre d’Associacions de la Generalitat Valenciana.
Si teniu algun dubte, podeu passar per l’ajuntament (despatx AEDL) i us ajudarem a fer tota la tramitació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies