Inauguració de l´exposició “Molins fariners del riu Cervol (I)”al Museu de Belles Arts de Castelló.

Exposició que presenta l´Associació Cultural Canetana “Lo SUAbE”, de Canet lo Roig, i en la qual ens proposa, mitjançant un recull fotogràfic, un viatge al coneixement dels molins fariners situats en un tram del riu Cervol que abasta els termes municipals de Sant Jordi, Traiguera i Canet lo Roig.

El Museu de Belles Arts de Castelló es complau de convidar-vos a la inauguració de l´exposició “Molins fariners del riu Cervol (I), que tindrà lloc el proper dissabte dia 15 d´octubre, a les 12´00 hores, al Pati d´Etnologia del Museu de Belles Arts de Castelló.

Col.labora Ajuntament de Canet lo Roig

36-2016 Cartell Molins Fariners del Riu Cervol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies