Els operadors turístics ofereixen les excel·lències de Canet per al pont del Pilar

Diverses agències de viatge especialitzades inclouen la localitat en les seues rutes programades

Canet lo Roig compta amb un atractiu turístic especial i així ho han vist diverses agències especialitzades que en els seus paquets d’ofertes inclouen a la localitat en les seues rutes programades. De fet, dues agències diferents que promocionen el senderisme i el cicloturisme, Andara Rutas i Rutas Pangea, amb la col·laboració de Itinerantur, ofereixen un programa de turisme actiu en el pont del Pilar i, de nou, les oliveres mil·lenàries de Canet són un recurs turístic i cultural d’innegable rellevància.
Així, del 12 al 15 d’octubre, en uns viatges pel Maestrat que conjuguen el senderisme, la cultura, la naturalesa i el turisme, els enclavaments més emblemàtics de la localitat rebran a visitants disposats a conèixer les excel·lències del municipi i la seua història.
En el cas de Andara Rutes, està previst que el grup arribe a Canet el dia 14 d’octubre i s’ha programat una ruta pel mar d’oliveres mil·lenàries, amb un recorregut de 16 Km, unes 6 hores. “Es visitarà el poble amb la major concentració d’oliveres que superen els 1000 i, fins i tot, 2000 anys d’edat. És un patrimoni únic en el món. La ruta ascendeix a la serra de Sant Pere i la recorre per la seua cresta al llarg d’una antiga sendera de pastors, amb vista impressionants cap al Mediterrani d’una banda, i cap al Mar d’Oliveres per l’altre. Coneixerem exemplars d’Oliveres Monumentals premiades internacionalment i fins a protagonistes de pel·lícules, cadascun amb la seua particular història”, expliquen els organitzadors. En el diari de ruta també s’ha inclòs un tast d’oli mil·lenari.
Pel que fa a Rutas Pangea, els visitants arribaran a Canet lo Roig en el matí del 15 d’octubre per a completar una ruta a peu de 6 quilòmetres per les oliveres mil·lenàries i una altra ruta cicloturista, en BTT, de 15 quilòmetres, en la qual, a més del singular patrimoni arbori del terme municipal, també es visitaran els vestigis de la cultura ibera i romana, com la font de Vilagròs.
L’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha assegurat que s’ha constatat en els últims anys “un creixent interès per les oliveres mil·lenàries i el turisme verd i, en aquest sentit, Canet lo Roig té molt que oferir i un enorme potencial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies