Les mestresses de casa del Baix Maestrat es reuniran a Canet lo Roig

L’Associació de Mestresses de casa Santa Isabec, de Canet lo Roig, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació Provincial, ha organitzat una jornada lúdica i de germanor dedicada a les mestresses de casa de la comarca. Totes elles han sigut convocades a assistir dissabte que ve, dia 17 de juny, per a compartir una cita que promet ser entretinguda i agradable.
El punt de trobada serà la plaça del País Valencià a les 11 del matí. Més tard, al migdia, s’ha previst una missa en el temple parroquial. Finalitzat l’ofici religiós, s’ha programat un recorregut d’interès pel casc urbà. En primer lloc, les assistents podran veure una mostra dels treballs realitzats per les sòcies i que estaran exposats en el Teleclub. A continuació, i en les dependències de l’antiga presó, podran visitar l’exposició fotogràfica sobre oliveres mil·lenàries, els monuments vius emblemàtics de la localitat. Des d’allí, les mestresses de casa s’encaminaran al Museu de la Cervesa, situat en el carrer Font.
Per a acabar, a les 14 hores, se celebrarà un menjar de germanor en el Local Polivalent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies