Els trofeus del Barça s’exhibiran a Canet lo Roig

La penya blaugrana local celebra els títols de lliga i copa 2015-2016

img_mcorbera_MundoDeportivo-Web

En el marc del 25 Aniversari de la penya Barça de Canet lo Roig, la junta directiva ha organitzat un acte que, sens dubte, deixarà amb molt bon sabor de boca als afeccionats. Així, i per a celebrar els títols de lliga i copa 2015-2016 aconseguits pels xics de Luis Enrique, s’ha programat un sopar-ball el pròxim 8 d’abril en el restaurant Meseguer, a partir de les 21 hores.
A més del suculent menú i de la festa amb disc mòbil fins a altes hores de la matinada, els assistents podran gaudir dels trofeus de lliga i copa aconseguits pel F.C. Barcelona en l’última temporada.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha assegurat sentir-se “orgullosa” pel fet de l’existència d’entitats locals que superen el quart de segle d’història, “mostra de la bona salut de la qual gaudeix el teixit associatiu local”, i va aprofitar per a “felicitar a la penya blaugrana per haver aconseguit que els veïns puguen veure d’a prop els trofeus del Barça”.
L’assistència a l’esdeveniment per als socis serà gratuïta, mentre que els acompanyants hauran d’abonar 15 euros. Es precisa confirmar assistència als telèfons 964 494 133 i 648 735 211.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies